HEDVIG KVAM  JOHNSEN

UTSIRAVEGEN 3

7045 TRONDHEIM

NORGE

 

TLF: +47 95 41 83 15

MAIL: kennelhoito@hotmail.com

VALP FRA OSS

Å kjøpe en valp må være ett godt gjennomtenkt valg som alle i familien er enige om. En  lapphund har beregnet levetid på 12-14 år. Jeg selger ett familiemedlem, en må ha tid og plass til.

Jeg ønsker at mine valpekjøpere skal komme på  besøk slik at man får hilse på hverandre, valpekull  og mor. 

 

Valpene blir født og vokser opp i huset sammen med oss. De kommer til å være med på de daglige aktivitetene som foregår når de er gammel nok til det.

De kommer også til å håndteres og klippes klør på, være med på bilturer, besøke andre hunder og mennesker, gå turer i nærmiljø og i skogen, og vil dermed være godt rustet for møte med den store verden. 

 

Valpen leveres ved fylte 8 uker. Ved levering fås med en valpepakke, som kan variere noe fra kull til kull. Dette er med uansett i pakken:   mappe med diverse opplysninger, stamtavle fra Norsk Kennel Klubb, kjøpekontrakt, helseattest, ID merking, ormekur og vaksinasjoner. 

Vi betaler kontigenten for inneværende år for nye hundeeiere. Dette fordi jeg som oppdretter ønsker at kennelens valpekjøpere skal være medlemmer av Norsk Kennel Klubb og Norsk Lapphund Klubb. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now